Nele Meulemans

Wie ben ik?


Hoi !

Ik ben Nele, ex-leidster in de Chiro, psycholoog en in mijn vrije tijd een diehard Harry Potter fan. Hoewel ik heel erg geniet van sociale interactie, ben ik toch een echte huismus. Veel liever dan tot in de vroege uurtjes uitgaan, verkies ik steeds het gezellig in de zetel zitten met een dekentje om samen met vrienden of familie te babbelen of tv te kijken.


Wat bied ik?


We staan er vaak niet bij stil hoeveel plaats ‘eten’ inneemt in onze maatschappij. Bijna elke keer wanneer ik met anderen afspreek, komt daar iets van eten aan te pas. Al op redelijk jonge leeftijd merkte ik op dat dit niet voor iedereen een evidentie is. Een eetstoornis, probleem, of hoe je het wil noemen komt ook nooit alleen. Vaak gaat dit gepaard met angsten, twijfels, onzekerheden,… 


Ik wil je graag ondersteunen en samen met jou op zoek gaan naar een manier om deze problemen aan te pakken. ‘Samen’ is hier voor mij het sleutelwoord: jij bent expert over jouw gedachten en gevoelens en jij bepaalt steeds het tempo. Vaak komt ook de band met belangrijke personen in je leven onder druk te staan en zorgt dit voor een extra moeilijkheid.


Indien jij dit wenst zijn ook jouw ouders, broer/zus of partner welkom tijdens onze afspraak.

Niet enkel jongeren en volwassenen, maar ook kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom. Met mijn jarenlange ‘ervaring’ in de Chiro als bagage zal ik proberen op een speelse en creatieve manier te helpen bij de ondersteuning van je kind.


Tarieven :

60 € /  consult 50 à 60 minuten


Voor meer info en vragen kan je steeds terecht op nele@eetstudio.be of via telefoon : 0468/18.72.48