Nele Meulemans

Wie ben ik?


Hoi! Ik ben Nele, stille genieter, psycholoog en af en toe ontpop ik mij als hobbykok. Hoewel ik heel erg geniet van sociale interactie, ben ik toch een echte huismus. Veel liever dan tot in de vroege uurtjes uitgaan, verkies ik steeds het gezellig in de zetel zitten met een dekentje om samen met vrienden of familie te babbelen of tv te kijken (soms ook tot in de vroege uurtjes, wanneer de gezelligheid ons de tijd uit het oog doet verliezen). Ik houd van een goed boek, al moet ik toegeven dat ik daar de laatste tijd veel minder tijd voor vrijmaak dan ik zou willen.


Voor wie?


Ik bied psychologische begeleiding voor jongeren en volwassenen vanaf 15 jaar.
We staan er vaak niet bij stil hoeveel plaats ‘eten’ inneemt in onze maatschappij. Bijna elke keer wanneer ik met anderen afspreek, komt daar iets van eten aan te pas. Al op redelijk jonge leeftijd merkte ik op dat dit niet voor iedereen een evidentie is. 

Een eetstoornis, probleem, of hoe je het wil noemen komt ook nooit alleen. Vaak gaat dit gepaard met angsten, twijfels, onzekerheden, stress, relationele moeilijkheden… Ik wil je graag ondersteunen en samen met jou op zoek gaan naar een manier om deze problemen aan te pakken.
‘Samen’ is hier voor mij het sleutelwoord: jij bent expert over jouw gedachten en gevoelens en jij bepaalt dus steeds het tempo. Vaak komt ook de band met belangrijke personen in je leven onder druk te staan en zorgt dit voor extra moeilijkheden. Indien jij dit wenst zijn ook jouw ouders, broer/zus of partner welkom tijdens onze afspraak.


Relevante opleidingen


    • 2017 : afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de K.U.Leuven

Erkenningsnummer psychologencommissie: 932124221

Visumnummer: 280486

    • 2024 : opleiding EMDR-therapie bij P&P Consult-NPC

Geaccrediteerd door de ABP-BVP


Tarieven :

65 € /  consult van maximum 50 minuten


Voor meer info en vragen kan je steeds terecht op nele@eetstudio.be of via telefoon : 0468/18.72.48