Sien Van den Brande

Sien van den Brande

Integrale Coaching

Loopbaanbegeleiding

Wie ben ik?


Mensen die mij kennen zouden mij waarschijnlijk beschrijven met volgende woorden: ‘enthousiast, diepzinnig, authentiek, open-minded, humoristisch, oprecht, verfrissend, speels, communicatief, assertief, eigenzinnig, creatief, ...’


Maar misschien is het belangrijkste om te weten dat ik, in de kern, gewoon net zo ben als jij! Want wij mensen willen immers allemaal hetzelfde, toch? Gewoon… gelukkig zijn! Alleen de manier waarop we dat (denken te) bereiken, verschilt soms enorm.


De zoektocht naar geluk, is iets wat mij de voorbije jaren enorm bezighield. Ik worstelde met grote existentiële levensvragen. Waarom ben ik hier? Wat moet ik hier in godsnaam komen doen? Wat is de zin van (het/mijn) leven? Hierdoor ben ik mezelf helemaal gaan verdiepen in het domein van persoonlijke ontwikkeling.

Intussen heb ik veel geleerd over mezelf, hoe ik in elkaar zit en hoe ik die versie van mezelf kan zijn die ik zo graag wil zijn! Hoera! Want door dit boeiend, maar vaak ook pijnlijk, groeiproces ben ik geworden wie ik vandaag ben. En daar ben ik heel trots op!


Waarvoor kan je bij mij terecht?


Ik help je om opnieuw controle te krijgen over de dingen in je leven die jouw aandacht verdienen. Dingen die je versterken als mens. Dingen die je leven betekenis geven, je blij maken, je energie geven, je weer grip doen krijgen op jouw leven ( los van de eetstoornis! ).


Ik geloof namelijk dat wanneer jij controle krijgt over andere aspecten van je leven, je ook meer controle zal krijgen over jouw problematiek.
Daarnaast wil ik via integrale coaching ook de naasten ondersteunen in hun pad naar meer zelfzorg. (We kennen tenslotte allemaal de metafoor van het zuurstofmasker in het vliegtuig! )


Zowel (reeds aangemelde) cliënten als naasten kunnen bij mij terecht voor coachingssessies omtrent doelen die te maken hebben met levensdomeinen die (opnieuw) jouw aandacht verdienen.


Samen gaan we op zoek naar antwoorden op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? & Hoe kan ik dat creëren? Of dit nu gaat over (terug) naar school of werk gaan, afspreken met je vrienden, meer me-time inplannen, je openstellen voor een relatie, eindelijk dat boek schrijven, een nieuwe hobby zoeken, een feestje geven, die bijzondere reis maken of wat dan ook!

Al jouw dromen, ambities en plannen voor de toekomst zijn méér dan welkom in onze sessies.


Jij bent zoveel meer dan ‘patiënt’ of ‘ouder/partner/zorger van’, vergeet dat nooit !


Ik kijk er naar uit om jou te ont-moeten.


Tot dan,

Sien


Belangrijk: Waarvoor kan je bij mij NIET terecht?

 

Je kan bij mij niet terecht voor voedingsadvies of de (rechtstreekse) behandeling van je eetstoornis.Ervaring / opleiding:


  • Integrale Coaching Professional, YourCoach Gent
  • Loopbaanbegeleiding Opleiding, Generation Balance
  • Bootcamp, NLP
  • Eerste jaar Bachelor Psychologie, Open Universiteit
  • Bewust Leven, Creative Consciousness
  • Leekracht ASV, PAV, OKAN in (Buitegewoon) Secundair Onderwijs
  • Specifieke Lerarenopleiding met keuzetrajecten: Coaching & Zelfzorg
  • Master Audiovisuele Kunsten – Regie Televisie, RITCS


Praktische info:


65 € / consult van maximum 50 minuten


Betaling met VDAB-cheques mogelijk voor loopbaanvragen! 

https://www.vdab.be/loopbaanchequesVoor meer info en vragen kan je steeds terecht op sien@eetstudio.be of telefonisch op 0473/32.57.45