We zoeken nog enkele medewerkers om ons team te versterken :

Volwassenpsychiater m/v

Creatieve Therapeut

Logopedist m/v

Vacatures :

Wij zijn nog een jong maar zeer enthousiast multidisciplinair team waarbij we graag nog extra teamleden willen betrekken voor de hulpverlening naar onze cliënten, ouders, partners,... nog meer te optimaliseren.

 

Wij zijn echter nog op zoek naar enkele geëngageerde collega’s zoals een volwassenpsychiater met enige ervaring en/of affiniteit in de begeleiding van eet-en of gewichtsproblemen, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, angstproblematiek, depressie,… voor begeleiding en ondersteuning te bieden naar onze jongvolwassenen vanaf 20 jaar.

Ook een creatieve therapeut alsook een logopedist die thuis zijn in het werken met kinderen met eetproblemen, selectieve eters, bang om te eten, ... zijn zeker welkom in ons team !

 

Wij bieden :

  • multidisciplinaire groepspraktijk
  • functie op zelfstandige basis, aantal uren overeen te komen (min. 6u per week)
  • gezellige, huiselijke praktijkruimtes met wachtruimte en gemeenschappelijke living en openkeuken
  • aangename teamwerking en maandelijkse teamvergadering
  • online-agenda
  • gezamelijke profilering als team (folders, website, doorverwijzing naar elkaar,...)

 

Een aangename en geëngageerde teamwerking zien we als een voorwaarde om goed voor onze cliënten en hun familie te kunnen zorgen. Als u vermoedt dat u hierin past dien een vrije sollicitatie in. We bekijken graag uw kandidatuur met ons ganse team.

Uw CV mag u versturen naar info@eetstudio.be . We nodigen u graag uit voor een gesprekje op onze teamvergadering.

 

Stages :

We krijgen regelmatig aanvragen voor het lopen van stage binnen onze groepspraktijk. Wij vinden jullie interesse zeer fijn maar kunnen hier helaas niet aan tegemoetkomen gezien de zelfstandige structuur van onze werking. We kunnen jullie niet de nodige stageuren aanbieden en wensen de therapeutische relatie met onze cliënten niet te belasten met extra mensen in de ruimte.

Dank voor jullie begrip.