Katrien De Meyer

Katrien De Meyer

Master in de psychologie

Psychiatrisch verpleegkundige

Scheidings- en Ouderschaps bemiddelingWie ben ik?

Katrien, mama, oud-scoutsleidster, enthousiaste verpleegster, eeuwige student. Ik hou van gezelligheid én van de natuur. Koken kan ik niet goed, genieten van andermans kookkunsten wel ;-)   


Wat bied ik?

Na dertien jaar ervaring op een residentiële dienst voor eetstoornissen, stap ik mee in het team van de eetstudio. Ik weet hoe luid de stem van een eetprobleem kan klinken in je hoofd, en hoe luider die stem, hoe stiller je zelf wordt. Omdat het moeilijk is om op je eentje die stem het zwijgen op te leggen, wil ik je daarbij graag helpen. Ik sta klaar om naar jouw verhaal te luisteren en samen met jou te zoeken naar een oplossing.


Ook ouders zijn welkom. Omdat het voor hen soms moeilijk is om te begrijpen hoe dat eet-probleem er gekomen is en hoe het weer te laten verdwijnen. Aangezien het niet altijd makkelijk is dat je streng moet zijn tegen de eetstoornis en lief tegen je kind, wil ik u daarbij helpen.


Een eetprobleem zorgt vaak voor spanning in het hele gezin, en zeker tijdens of na een echtscheiding, kan dit voor extra druk zorgen.

Als echtscheidings- en ouderschapsbemiddelaar bied ik graag hulp bij het maken van afspraken, om ervoor te zorgen dat ouders samen hun kind kunnen ondersteunen.


Relevante opleiding

• Gegradueerd psychiatrisch verpleegkundige

• Opleiding Scheidingsbemiddeling - CGSO Trefpunt - bemiddelingsmodel contrapunt

• Opleiding Ouderschapsbemiddeling - CGSO Trefpunt - bemiddelingsmodel contrapunt

• Master of Science in de Psychologie - Open Universiteit Nederland


Tarieven :

60 € /  consult 50 à 60 minuten


Voor meer info en vragen kan je steeds terecht op katrien@eetstudio.be of via telefoon : 0495/32.18.99