Hoa Leysen

Hoà Leysen

Bachelor in de Orthopedagogie

BANABA in de Creatieve Therapie

Integratief Verliescounselor

Nog later verdiepte ik me in het omgaan met verlies - verlies in de zin van situaties waarin de mens wankelt en opnieuw moet zoeken naar
Wie hij/zij is. Verlies en veranderingen horen bij het leven, daarom is het zó belangrijk om stil te staan bij onze manieren van omgaan hiermee!

Het feit dat we als mens “doordrijven” in een bepaalde handeling - of het nu over eten gaat of over hoe we ons voelen of hoe we ons uitdrukken,... - betekent, voor mij, dat we uit ons evenwicht gebracht zijn.

Een uitdaging hierbij is het zoeken naar een taal die bij ons past, om onze gevoelswereld te onderzoeken opdat we weer beseffen dat we op ieder moment van ons leven mogelijkheden en keuzes hebben! De quote die ik belangrijk vind in mijn werken is:

Nothing can dim the light that shines within you! (Maya Angelou)

Samen met jou wil ik graag moed ontwikkelen bij jezelf, om naar het licht binnen jezelf te gaan zoeken.
Samen met jou wil ik zoeken naar manieren hoe jouw kwetsbaarheid veranderd kan worden naar jouw kracht.
Samen met jou wil ik graag zoeken naar jouw taal om, dat wat binnen in jezelf aanwezig is, naar buiten te brengen.
Samen met jou wil ik zoeken naar hoe het licht in jezelf nog helderder kan schijnen!


Tarieven

 

55€ / therapie sessie 50 à 60 min


Voor meer informatie kan je jou vragen sturen naar hoa@eetstudio.be

Wie ben ik ?


Ik ben Hoà. Ik hou van allelei activiteiten waar ik mijn beiden handen bij kan gebruiken zoals breien en haken, schilderen en tekenen, boetseren en musiceren!
Ik hou ervan om urenlang me te verdiepen in boeken en tijd te nemen voor mezelf.
Maar als ik een definitie zou moeten geven voor wat geluk voor mij betekent dan is het tijd nemen en tijd doorbrengen met mijn gezin, én het gevoel hebben dat ik verbonden ben met hen, met anderen; dat ik een ander persoon kan ondersteunen in het ontdekken van zichzelf én dat ik tijd kan nemen voor de dingen die me passioneren!

Wat doe ik ?


Mijn werk is dan ook het raakpunt tussen dat wat ik graag doe en dat wat ik wil doen.

Al in mijn tienerjaren wist ik dat ik met mensen wil werken. De menselijke drijfveren interesseren me enorm. Dit heeft mijn studierichtingen heel erg bepaald.

De weg van Humane Wetenschappen werd vervolgd door Bachelor in de Orthopedagogie. De bocht naar Creatieve Therapie werd snel gemaakt omdat mijn werk met mensen me deed inzien dat spreken geen evidentie is. Kunst maken of kunst ervaren nodigt uit tot het onderzoeken en uitbrengen van emoties en andere innerlijke belevingen.